امروز : 04 خرداد 1403
معاونت بهداشت
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
مشاهده همه
برگزاری دوره آموزشی تسهیلگری موفق دربرنامه توانبخشی مبتنی بر جامعه (CBR)
دوره آموزشی تسهیلگری موفق دربرنامه توانبخشی مبتنی بر جامعه (CBR) ویژه دانشجویان کاردانی بهورزی با حضور کارشناسان اداره بهزیستی کاشان روز دوشنبه 1403/2/31 در مرکز آموزش بهورزی برگزار شد.
بازدید علمی دانشجویان بهورزی از جهاد کشاورزی شهرستان کاشان
دانشجویان بهورزی به همراه الهام متشکر مربی مرکز بهورزی دانشگاه روز دوشنبه 1403/2/31 از جهاد کشاورزی شهرستان کاشان بازدید کردند.
کمیته پیشگیری از خودکشی برگزار شد
کمیته پیشگیری از خود کشی با حضور معاون فنی و کارشناس مسئول سلامت روان معاونت بهداشت و مرکز بهداشت شهرستان و نمایندگان معاونت درمان و بیمارستان ها، روز دوشنبه 1403/2/31 درسالن زنده یاد رعیت معاونت بهداشت برگزار شد.
31 اردیبهشت 1403
پیام تسلیت معاون بهداشت دانشگاه در پی شهادت رییس جمهور محترم و همراهان
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان شهادت خادمان ایران و اسلام رئیس محترم جمهور حضرت آیت الله رئیسی، وزیر محترم امور خارجه، نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه شهرِ تبریز، استاندار محترم آذربایجان شرقی و جمعی از عزیزان را در حادثه دردناکِ سانحه هوایی تسلیت گفت.
30 اردیبهشت 1403
آموزش عملی دانشجویان بهورزی در کشتارگاه صنعتی طیور کاشان برگزار شد
آموزش عملی دانشجویان بهورزی با حضور زهره فلاح مربی بهورزی روز یکشنبه 1403/2/30در کشتارگاه صنعتی طیور کاشان برگزار گردید.
29 اردیبهشت 1403
برپایی میز خدمت و ایستگاه اندازه گیری و کنترل فشارخون در 10 مصلای نماز جمعه تحت پوشش دانشگاه در کاشان وآران وبیدگل
مدیر گروه بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشت ضمن اشاره به مصادف شدن روز جهانی فشارخون سال جاری با روز جمعه مورخ ٢8 اردیبهشت ماه اظهار داشت: علاوه بر بیان اهمیت این بیماری در سخنرانی مراسم سیاسی عبادی نماز جمعه شهرستان های کاشان و آران و بیدگل و کلیه شهرهای برگزار کننده مراسم پرفیض نماز جمعه در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کاشان میز خدمت اندازه گیری و کنترل و آموزش عوامل خطر فشارخون بالا جهت خدمت رسانی به نمازگزاران در این روز در 10مصلای برگزاری نماز برپا گردید.
ایستگاه سلامت خانواده و جوانی جمعیت در جوار چایخانه امام رضا (ع) برپا شد
به مناسبت هفته ملی جمعیت و همزمان با برگزاری جشن های دهه کرامت، ایستگاه سلامت خانواده و جوانی جمعیت در جوار چایخانه امام رضا علیه السلام واقع در پارک آیت الله مدنی شهرستان کاشان برپا شد.
کارگروه هماهنگی مسائل بهداشت ودرمان حجاج بیت الله الحرام برگزار شد
کارگروه هماهنگی مسائل بهداشت ودرمان حجاج خانه خدا با حضور معاون بهداشت دانشگاه، رئیس سازمان حج و زیارت، نماینده فرماندهی نیروی انتظامی، رییس جمعیت هلال احمر شهرستان کاشان، سرپرست مدیریت امور بیماری ها و مراکز تشخیصی درمانی معاونت درمان دانشگاه، روز چهارشنبه 1403/02/26 در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.
کمیته اجرایی برنامه بیمه روستایی و پزشکی خانواده برگزار شد
کمیته اجرایی برنامه بیمه روستایی و پزشکی خانواده با حضور معاون بهداشت دانشگاه ، رییس مرکز بهداشت شهرستان کاشان، معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت شهرستان آران و بیدگل، کارشناسان مسئول بیمه سلامت شهرستان کاشان و آران و بیدگل و سایر اعضا روز سه شنبه 1403/2/25 در دفتر معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.
26 اردیبهشت 1403
بازدید علمی دانشجویان بهورزی از آسایشگاه سالمندان گلابچی و موسسه توان بخشی هاجر
دانشجویان بهورزی به همراه الهام متشکر مربی مرکز بهورزی دانشگاه روز چهارشنبه 1403/2/26 از آسایشگاه سالمندان گلابچی و موسسه خیریه وتوان بخشی جامع هاجر بازدید کردند.
مراکز جامع سلامت
پایگاه های سلامت
پرسنل

547 هزار نفر

جمعیت تحت پوشش دانشگاه
سوالات متداول سلامت خانواده و نظام ارجاع
برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع چیست و چه منافعی دارد؟
یکی از موضوعات مهم ر پزشکی ، « کیفیت » ارتباط بیمار و پزشک است . ارتباط صحیح و موثر بین تیم سلامت و خدمت گیرندگان می تواند به ایجاد « اعتماد و امنیت روانی » منجر شود که در فرایند بهبود بیماران نقش بسیار مهمی دارد . اجرای صحیح برنامه پزشکی خانواده با به حداقل رساندن بار مالی برای بیمار ، تداوم و پیگیری مراقبت از خدمت گیرنده ، مشارکت دادن بیمار در تصمیمات درمانی می تواند در « بهبود و تبلور اعتمادبخش پزشک و بیمار » نقش مهمی داشته باشد . همه افراد در هر گروه سنی چه افراد سالم و چه افراد با بیماری پنهان و بدون علامت و یا بیماران دارای علامت ، برای حفظ و افزایش سلامت خود می توانند به تیم پزشکی خانواده مراجعه کنند . وقتی کسی با مشکل سلامتی مواجه می شود ، باید با تیم سلامت و « پزشک خانواده » خود به عنوان اولین ارائه دهندگان خدمات سلامت تماس بگیرد . « پزشک خانواده » از دانش و مهارت خود برای تشخیص و درمان انواع مسائل پزشکی استفاده می کند و در موارد لازم ( در صورت نیاز بیمار ) بیماران را برای مشاوره های تشخیصی یا درمانی به متخصصان یا مشاورین دیگر ارجاع می دهد . تمام اعضای خانواده به صورت دوره ای توسط « تیم پزشکی خانواده » ویزیت و معاینه می شوند و « پزشک خانواده » بر کلیه اقدامات و فعالیت های بهداشتی و درمانی انجام شده توسط تیم پزشکی خانواده نظارت می کند .
هدف از اجرای برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع چیست ؟

1- ترویج سبک زندگی سالم ، خودمراقبتی و فرهنگ سلامت

2- جامع نگری و جامعه نگری و ارتقای سلامت فرد ، خانواده و جامعه

3- پیشگیری از بیماری های شایع و مهم بر اساس نیاز فرد

4- شناسایی زود هنگام بیماری ها ( ترجیحا قبل از علامت دار شدن ) و درمان زودهنگام آنها

5- درمان بیماریها و تسهیل دسترسی به خدمات« با کیفیت » تشخیصی درمانی و سلامت محور «مورد نیاز» افراد به شکل مقرون به صرفه برای همه افراد 6- ارائه خدمات بر اساس نیازسنجی سلامت فرد، خانواده و جامعه با بهره گیری از مشاوره سایر رشته های پزشکی و خدمات سلامت و نه صرفا تعدادی بسته خدمتی محدود

خدمات تیم پزشکی خانواده شامل چه اقداماتی می باشد؟
انجام مراقبت هایی مانند اندازه گیری و بررسی مراحل رشد و تکامل کودکان ، تغذیه ، مکمل های دارویی ،کم کاری تیروئید ، تجویز واکسن ، بررسی بینایی ، بررسی شنوایی و ... می باشد .