برنامه ریزمغذی ها
اهداف کلی:
1- پیشگیری از کمبود آهن و کم خونی ناشی از فقر آهن در گروه های آسیب پذیر
2- پیشگیری از کمبود ویتامین های A و D در گروه های آسیب پذیر
3- حصول اطمینان از دریافت ید کافی در جامعه
اهداف اختصاصی:
- کاهش شیوع کمبود آهن در گروههای آسیب پذیر به میزان 10% وضع موجود
- ارتقاء اگاهی کارکنان بهداشتی درزمینه کمبودآهن و روش های پیشگیری وکنترل آن
- ارتقاء اگاهی های کارکنان بهداشتی درزمینه کمبود ویتامین D و A و روش های پیشگیری وکنترل آنها
- ارتقاء اگاهی های گروههای هدف در زمینه کمبود ویتامین D و روش های پیشگیری وکنترل آن
- ارتقاء اگاهی وعملکرد معلمین، مراقبین بهداشت مدارس، مربیان مهد کودک ها و کارکنان سایر بخش ها درزمینه کمبود ویتامینD و روش های پیشگیری وکنترل آن
- افزایش آگاهی تغذیه ای دانش آموزان درزمینه کمبود آهن و ویتامین D و روشهای پیشگیری وکنترل آنها
- حفظ و ارتقاء پوشش مصرف نمک یددار به نحوی که حداقل 95 درصد خانوارهای شهری و روستایی کشور از نمک یددار تصفیهشده استفاده نمایند.
- افزایش آگاهی و عملکرد کارکنان بین بخشی و درون بخشی در زمینه اختلالات ناشی از کمبود ید و مصرف نمک یددار تصفیه شده
- افزایش آگاهی خانوارها در زمینه نحوه مصرف و نگهداری صحیح نمک یددار