کارشناس بهداشت مواد غذایی
کارشناس مهندسی بهداشت محیط
شرح وظایف:
- تدوين برنامه عملياتي
- پيگيري اجراي دستورالعملها و استانداردهاي مرتبط
- پيگيري موارد مرتبط در شوراي سلامت و امنیت غذایی
- نظارت بر كنترل كيفي مواد غذايي
- جلب همكاري ارگانهاي مرتبط
- جلب حمايت سياستگذاران
- شركت در جلسات و سمينارهاي آموزشي
- برنامه ريزي و اجراي دوره هاي آموزشي
- تدوين و تهيه بسته هاي آموزشي ( پوستر ، پمفلت ، فيلم و گاهنامه و... )
- آموزش و اطلاع رساني همگاني از طريق رسانه و جرايد و نصب بنر و...
- پيگيري تامين نيازها وتجهیزات در راستاي برنامه بهداشت مواد غذايي
- پيگيري تخصيص اعتبارات اجراي برنامه
- مشاركت و همكاري در مبارزه با اپيدمي ها و بروز بلايا
- نظارت بر عملكرد آزمايشگاه كنترل كيفي مواد غذايي
- نظارت اجرای طرح تشديد فعاليتهاي بهداشت محيط(سلامت نوروزي، گلابگيران ، التور ، قاليشويان ، رمضان ، محرم وصفر و... )
- مشاركت در اجراي طرح هاي تحقيقاتي
- جمع آوري و تجزيه و تحليل آمار مربوطه و فيدبك
- تهيه شاخص هاي مربوطه
- بررسی موارد مربوط به بهداشت مراکز آموزشی در سامانه سامح
- تکمیل اطلاعات مربوط به بهداشت مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی واماکن عمومی و طغیانهای و بیماریهای منتقله از آب و غذا در پورتال مرکز سلامت محیط و کار
- پایش واحدهای تابعه و مراکز بهداشت شهرستان ها
- تهیه مستندات برنامه عملیاتی وزارت متبوع (HOP )