امروز : 10 دی 1403
معاونت بهداشت
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
لیست اخبار صفحه :2
مواد غذایی ای که احتمال ابتلا به آلزایمر را افزایش می دهند

مواد غذایی ای که احتمال ابتلا به آلزایمر را افزایش می دهند

بررسی ها نشان داده است که مصرف زیاد برخی از گروه های غذایی مثل قند و شکر، فست فودها، مارگارین و نمک احتمال ابتلا به آلزایمر را زیاد می کنند. آلزایمر متداول‌ترین بیماری است که در دستۀ بیماری‌های اختلال مغزی قرار می‌گیرد .این بیماری باعث از بین رفتن حیات سلول‌های عصبی، نابودشدن بافت‌ها و کوچک‌شدن می‌شود.

اثر رژیم کتوژنیک در مقابل رژیم مدیترانه ای بر هموگلوبین  و گلیکوزیله در افراد مبتلا به پیش دیابت

اثر رژیم کتوژنیک در مقابل رژیم مدیترانه ای بر هموگلوبین و گلیکوزیله در افراد مبتلا به پیش دیابت

در مورد اینکه چه نوع از رژیم غذایی به ویژه رژیم های کم کربوهیدرات برای افراد مبتلا به پیش دیابت و دیابت نوع 2 مناسب تر است توافق مشخصی وجود ندارد.در این مطالعه دو نوع رژیم کم کربوهیدرات (مدیترانه ای و کتوژنیک)و اثرات شان بر کنترل گلوکز و عوامل خطر بیماری های قلبی عروقی با هم مقایسه شدند.این رژیم ها سه شباهت (ترکیب سبزیجات غیر نشاسته ای، حذف قندهای افزوده شده و غلات تصفیه شده) و سه تفاوت (حبوبات، میوه ها، غلات تصفیه نشده) داشتند.

فوایدی که مصرف شیر و لبنیات برای بدن شما دارد

فوایدی که مصرف شیر و لبنیات برای بدن شما دارد

غذاهای لبنی در دسترس، مقرون به صرفه و با طعم عالی، انواع مختلفی دارند و مشخصات منحصر به فردی از مواد مغذی را ارائه می دهند که می تواند به غذا خوردن راحت تر و لذت بخش تر کمک کند . ببینید که غذاهای لبنی برای دستیابی به سلامت و تندرستی بیشتر چگونه می توانند به تغذیه افراد کمک کنند ؟

اگر می خواهید دچار گرفتگی عروق قلب نشوید مصرف قند و شکر را محدود کنید

اگر می خواهید دچار گرفتگی عروق قلب نشوید مصرف قند و شکر را محدود کنید

مصرف شکر با رسوبات چربی بزرگتر در اطراف قلب و شکم مرتبط است که برای سلامتی خطرناک است. این یافته‌های مطالعه‌ای است که امروز در مجله اروپایی قلب و عروق پیشگیرانه، مجله انجمن قلب و عروق اروپا (ESC) منتشر شد...

چطور با تغذیه از گرمازدگی در روز های گرم تابستان جلوگیری کنیم!

چطور با تغذیه از گرمازدگی در روز های گرم تابستان جلوگیری کنیم!

گرمازدگی یا حمله های ناشی از گرمازدگی، زمانی اتفاق می‌افتند که بدن قادر به خنک کردن مناسب خود نباشد. در حالی که بدن به طور معمول خود را با تعریق خنک می کند، در هنگام گرمای شدید، ممکن است این کافی نباشد. در این موارد، دمای بدن فرد سریعتر از آن چیزی که بتواند خود را خنک کند افزایش می‌یابد. این می تواند باعث آسیب به اندام های حیاتی بدن بشود.