چک لیستهای ماده 13
♦ بازدید بهداشتی از کافه قنادی
♦ بازدید بهداشتی از تالار پذیرایی
♦ بازدید بهداشتی از کارگاه قنادی
♦ بازرسی بهداشتی از کارخانه یخ
♦ بازرسی بهداشتی از نانوایی سنتی
♦ چک لیست بوفه عرضه مواد غذایی
♦ بازرسی بهداشتی از آرایشگاه زنانه
♦ بازرسی بهداشتی از آرایشگاه مردانه
♦ بازرسی بهداشتی از انبار مواد غذایی
♦ بازرسی بهداشتی از خوار و بار فروشی
♦ بازرسی بهداشتی از حلیم و آش فروشی
♦ بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه غذا (کترینگ)
♦ بازرسی بهداشتی از رستوران سلف سرویس
♦ بازرسی بهداشتی از کیوسک ثابت عرضه مواد غذایی
♦ بازرسی بهداشتی از کیوسک سیار عرضه مواد غذایی
♦ بازرسی بهداشتی از فروشگاه فرآورده های پروتئینی
♦ بازرسی بهداشتی از کارگاه تولید فرآورده های لبنی سنتی
♦ بازرسی بهداشتی از کبابی (کباب ، چنجه، کباب ترکی و امثال آن)
♦ بازرسی بهداشتی از فروشگاه ماهی، میگو و فرآورده های خورکی آبزیان
♦ بازرسی بهداشتی از گوشت فروشی ( فروشگاه گوشت قرمز، مرغ، قصابی)
♦ بازدید بهداشتی از کارگاه شیرینی سنتی ( انواع شیرینی سنتی، حلوا، گز، سوهان، قند ریزی، نبات)