شرح وظایف:
- تدوين برنامه عملياتي
- پیگيري اجراي دستورالعملها و استانداردهاي مرتبط
- پيگيري موارد مرتبط در شوراي سلامت و امنیت غذایی
- نظارت بر اجراي قانون ماده 13 مواد خوردني ، آشاميدني ، آرايشي و بهداشتي
- صدور مجوز جهت آموزشگاه اصناف و نظارت و پایش عملكرد آن
- صدور مجوز جهت مسئولین فنی دفاتر خدمات سلامت و نظارت و پایش عملكرد آن
- نظارت بر عملکرد صدور کارت بهداشت کسبه در مراکز پیشخوان های دولت و دفاتر خدمات سلامت
- نظارت بر اجرای خوداظهاری و خودکنترلی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی
- جلب همكاري ارگانهاي مرتبط
- جلب حمايت سياستگذاران
- شركت در جلسات و سمينارهاي آموزشي
- برنامه ريزي و اجراي دوره هاي آموزشي
- تدوين و تهيه بسته هاي آموزشي ( پوستر ، پمفلت ، فيلم و گاهنامه و... )
- آموزش و اطلاع رساني همگاني از طريق رسانه و جرايد و نصب بنر و...
- پيگيري تامين نيازها و تجهیزات موردنیاز بازرسین در راستاي برنامه
- تحويل تجهيزات مورد نياز به مراكزتابعه
- پيگيري تخصيص اعتبارات اجراي برنامه
- پيگيري واريز وجوهات دريافتي صدور يا تجديد كارت بهداشتي محل كسب و متصديان به حساب اختصاصي
- مشاركت و همكاري در مبارزه با اپيدمي ها و بروز بلايا
- تدوين و تنظيم برنامه بازديد و كنترل مراكز تهيه وتوزيع مواد غذايي و اماكن عمومي
- برنامه ریزی و نظارت بر اجرای طرح تشديدفعاليتهاي بهداشت محيط(سلامت نوروزي ، گلابگيران ، التور ، قاليشويان ، رمضان ، محرم وصفر و... )
- رسيدگي به شكايات مردمي و کارشناس سامانه 190 بهداشت
- مشاركت در اجراي طرح هاي تحقيقاتي
- جمع آوري و تجزيه و تحليل آمار مربوطه و فيدبك
- تهيه شاخص هاي مربوطه و تکمیل پنل اطلاعات سلامت محیط و کار
- بررسی موارد مربوط به بهداشت مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی واماکن عمومی در سامانه سامح
- تکمیل اطلاعات مربوط به بهداشت مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی واماکن عمومی و طغیانهای و بیماریهای منتقله از آب و غذا در پورتال مرکز سلامت محیط و کار
- پایش واحدهای تابعه و مراکز بهداشت شهرستان ها
- تهیه مستندات برنامه عملیاتی وزارت متبوع (HOP )