امروز : 01 دی 1403
معاونت بهداشت
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان

برنامه عملیاتی بهداشت مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی واماکن عمومی 

 

هدف کلی : کاهش عوامل خطر و بار بیماری ها

 هدف کمی : ارتقاء سیستم نظارت و بازرسی بهداشتی بر محیط‌های جامعه و مکان‌های عمومی و مراکز توزیع- نگهداری و فروش مواد غذایی به میزان 30 %  تا پایان برنامه

 

ردیف

برنامه

عنوان فعالیت

شیوه پایش و ارزشیابی

مسئول اجرا

زمان شروع

زمان  پایان

1

برون سپاری خدمات غیر حاکمیتی بهداشت محیط به بخش خصوصی

انجام  برنامه ممیزی بهداشتی اصناف

انجام بازدید میدانی – بررسی گزارشات وشاخص ها

نیکخواه – کچویی

فروردین

اسفند

2

برون سپاری خدمات غیر حاکمیتی بهداشت محیط به بخش خصوصی

واگذاری فرایند غیر حاکمیتی صدور کارت بهداشت به دفاتر پیشخوان  دولت شش ماهه اول

انجام بازدید میدانی – بررسی گزارشات وشاخص ها

نیکخواه – کچویی

فروردین

شهریور

3

برون سپاری خدمات غیر حاکمیتی بهداشت محیط به بخش خصوصی

واگذاری فرایند غیر حاکمیتی صدور کارت بهداشت به دفاتر پیشخوان  دولت شش ماهه دوم

انجام بازدید میدانی – بررسی گزارشات وشاخص ها

نیکخواه – کچویی

مهر

اسفند

4

کنترل بهداشتی مراکزعرضه مواد غذایی  و اماکن عمومی

تشدید نظارت های بهداشتی از مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی و بازرسی بهداشت محیطی درساعات غیر اداری و ایام خاص

برنامه عملیاتی -بررسی گزارشات و  شاخص ها

کچویی فرد - نیکخواه

فروردین

شهریور

5

کنترل بهداشتی مراکزعرضه مواد غذایی  و اماکن عمومی

تشدید نظارت های بهداشتی از مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی و بازرسی بهداشت محیطی درساعات غیر اداری و ایام خاص

برنامه عملیاتی -بررسی گزارشات و  شاخص ها

کچویی فرد - نیکخواه

مهر

اسفند

6

کنترل بهداشتی مراکزعرضه مواد غذایی  و اماکن عمومی

تشدید کنترل بهداشتی بر روی اماکن و مراکز عمومی در ایام نوروز به منظور مقابله با کووید 19

برنامه عملیاتی -بررسی گزارشات و  شاخص ها

کچویی فرد

فروردین

خرداد