برنامه عملیاتی بهداشت مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی واماکن عمومی
هدف کلی : کاهش عوامل خطر و بار بیماری ها
هدف کمی : ارتقاء سیستم نظارت و بازرسی بهداشتی بر محیطهای جامعه و مکانهای عمومی و مراکز توزیع- نگهداری و فروش مواد غذایی به میزان 30 % تا پایان برنامه
ردیف |
برنامه |
عنوان فعالیت |
شیوه پایش و ارزشیابی |
مسئول اجرا |
زمان شروع |
زمان پایان |
1 |
برون سپاری خدمات غیر حاکمیتی بهداشت محیط به بخش خصوصی |
انجام برنامه ممیزی بهداشتی اصناف |
انجام بازدید میدانی – بررسی گزارشات وشاخص ها |
نیکخواه – کچویی |
فروردین |
اسفند |
2 |
برون سپاری خدمات غیر حاکمیتی بهداشت محیط به بخش خصوصی |
واگذاری فرایند غیر حاکمیتی صدور کارت بهداشت به دفاتر پیشخوان دولت شش ماهه اول |
انجام بازدید میدانی – بررسی گزارشات وشاخص ها |
نیکخواه – کچویی |
فروردین |
شهریور |
3 |
برون سپاری خدمات غیر حاکمیتی بهداشت محیط به بخش خصوصی |
واگذاری فرایند غیر حاکمیتی صدور کارت بهداشت به دفاتر پیشخوان دولت شش ماهه دوم |
انجام بازدید میدانی – بررسی گزارشات وشاخص ها |
نیکخواه – کچویی |
مهر |
اسفند |
4 |
کنترل بهداشتی مراکزعرضه مواد غذایی و اماکن عمومی |
تشدید نظارت های بهداشتی از مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی و بازرسی بهداشت محیطی درساعات غیر اداری و ایام خاص |
برنامه عملیاتی -بررسی گزارشات و شاخص ها |
کچویی فرد - نیکخواه |
فروردین |
شهریور |
5 |
کنترل بهداشتی مراکزعرضه مواد غذایی و اماکن عمومی |
تشدید نظارت های بهداشتی از مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی و بازرسی بهداشت محیطی درساعات غیر اداری و ایام خاص |
برنامه عملیاتی -بررسی گزارشات و شاخص ها |
کچویی فرد - نیکخواه |
مهر |
اسفند |
6 |
کنترل بهداشتی مراکزعرضه مواد غذایی و اماکن عمومی |
تشدید کنترل بهداشتی بر روی اماکن و مراکز عمومی در ایام نوروز به منظور مقابله با کووید 19 |
برنامه عملیاتی -بررسی گزارشات و شاخص ها |
کچویی فرد |
فروردین |
خرداد |