امروز : 24 بهمن 1403
معاونت بهداشت
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1394/03/07 - 11:33
  • 24
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZTGi

برگزاری کارگاه آموزشی بیماریهای منتقله از آب و غذا با اولویت التور

کارگاه آموزشی بیماریهای منتقله از آب و غذا با اولویت التور درتاریخ.....



کارگاه آموزشی بیماریهای منتقله از آب و غذا با اولویت التور درتاریخ  06/03/94 جهت کارشناسان مبارزه با بیماریهای واگیر،بهداشت محیط و بهداشت حرفه ای شهرستان کاشان و آران و بیدگل در سالن آمفی تئاتر دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید .



در این کارگاه آقای نعمتیان مدیر گروه بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی به اهمیت بیماریهای منتقله از آب و غذا در سطح دانشگاه اشاره و گزارشی از طغیانهای بیماریهای منتقله از آب و غذا در سال قبل را ارائه نمودند.ایشان هماهنگی و همکاری نزدیک پرسنل مبارزه با بیماریها و بهداشت محیط درسطح دانشگاه را عامل کنترل سریع این بیماریها دانسته و گزارش دهی فوری را عامل کلیدی در کنترل به موقع این بیماریها ذکر کردند.



در ادامه آقای مهندس فتحی مقدم مدیر گروه  بهداشت محیط معاونت بهداشتی به اهمیت شناسایی به موقع موارد و منابع خطر در مناطق تحت پوشش و هماهنگی بیشتر پرسنل بهداشت محیط با پرسنل مبارزه با بیماریها و بهداشت حرفه ای اشاره نمودند و همچنین آقای مهندس زارعی نحوه نمونه گیری آب و مواد غذایی جهت تشخیص وبا و بیماریهای منتقله از آب و غذا را جهت حاضرین توضیح دادند. سپس فیلم وبا جهت حاضرین به نمایش گذاشته شد.



در ادامه کار شرکت کنندگان به 8 تیم گروهی تقسیم و هرگروه پس از تبادل نظر در خصوص سوالات، نسبت به جمع بندی و ارائه کار گروهی اقدام نمودند.



 



  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 41148
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم