- 1393/02/01 - 08:08
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /ZMSi
جلسه آموزشی خود مراقبتی در بیماریهای منتقله از آب و غذا برای کارشناسان بهداشت حرفه ای برگزارشد.
درتاریخ 31/1/1393 جلسه آموزشی پیرامون خود مراقبتی در بیماریهای منتقله از آب و غذا برای .....
درتاریخ 31/1/1393 جلسه آموزشی پیرامون خود مراقبتی در بیماریهای منتقله از آب و غذا برای 42نفر از پرسنل بهداشت حرفه ای با همکاری گروه بهداشت حرفه ای و پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر برگزارشد. در این جلسه عوامل ایجاد بیماریهای اسهالی بویژه التور(وبا) ، نحوه انتقال،دوره کمون، درمان وراههای پیشگیری از بیماری تشریح شد و در بحث خود مراقبتی در این بیماریها بر نحوه تهیه کلر مادر و ORSجهت شرکت کنندگان تاکید، و راههای پیشگیری از بیماری در مکانهای تجمعی مانند کارخانه ها،معادن و گارگاهها و صنایع،برای حاضرین بیان شد.سپس تراکتهای التور، در بین مدعوعین توزیع شد.