- 1392/12/20 - 09:06
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /ZLRi
جلسه اموزشی اعضا اتحادیه صنف هتل و رستوران به مناسبت فرارسیدن ایام نوروز توسط واحد بهداشت محیط برگزار گردید.
در تاریخ 17/12/92 در محل تالار طوبی جلسه ای با حضور بیش از 100 نفر از متصدیان هتل ها ، کبابیها ، سفره خانه ، رستوران و چلوکبابی ها تشکیل گردید .
در تاریخ 17/12/92 در محل تالار طوبی جلسه ای با حضور بیش از 100 نفر از متصدیان هتل ها ، کبابیها ، سفره خانه ، رستوران و چلوکبابی ها تشکیل گردید . در این جلسه مهندس فتحی مقدم کارشناس مسئول گروه بهداشت محیط دانشگاه در خصوص مسائل بهداشتی و لزوم رعایت آن توسط کارگران با تاکید بر رعایت بهداشت فردی و وسایل و ابزار کار ، لزوم تهیه گوشت قرمز و سفید با کیفیت بالا و به میزان مصرف حداکثربرای مدت 48 ساعت ، عدم استفاده از رنگ های تقلبی بویژه صفارالزعفران و عدم عرضه قلیان در اینگونه اماکن تذکرات لازم را دادند.
در پایان ایشان در زمینه راه اندازی سامانه جامع بازرسی بهداشت محیط کشور و مشخصه هایی که در سال آینده از نظر قوانین بهداشت محیط صنوف مورد بازدید قرار خواهد گرفت و اطلاعات آن از طریق GISو GPSدر دسترس عموم مردم کشور خواهد بود سخنانی ایراد نمودند.
![مدیر سیستم](/uploads/sys/profiles/64/3e79978e-f6f4-4b6d-a321-885025d4a390.jpg)