- 1394/04/14 - 08:49
- زمان مطالعه : 1 دقیقه
- /ZBHi
معاون فنی معاونت بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بازدید کرد
در راستای شعار روز جهانی بهداشت "ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا سفره" و اهمیت ویژه حفظ ایمنی غذا و......
در راستای شعار روز جهانی بهداشت "ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا سفره" و اهمیت ویژه حفظ ایمنی غذا و رعایت بهداشت مواد غذایی خصوصا در ماه مبارک رمضان معاون فنی معاونت بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بازدید کرد.
دکترپنجه شاهی همراه با مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی و کارشناس مسئول بهداشت محیط شهرستان کاشان، از چرخه ایمنی تعدادی قنادی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و فروشگاههای زنجیره ای سطح شهر بازدید کردند و بر نحوه تهیه و تولید شیرینی و زولبیا و بامیه و عرضه مواد غذایی نظارت نمودند.
معاون فنی معاونت بهداشتی در این بازدیدها بر اهمیت رعایت بهداشت فردی و نظافت عمومی کارگاه ها تاکید کرد و گفت: همه ساله با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان با توجه به توزیع نذورات، آش و حلیم ، مراسم شبهای قدر طرح تشدید با نظارت ها و بازرسی های بیشتری بخصوص در هنگام افطار و بعداز افطار انجام می شود.
ستاد فوریتهای سلامت محیط با سامانه تلفن 1490 و یا با شماره تلفن 55420022 بصورت شبانه روزی آماده دریافت شکایات مردمی در زمینه های مختلف بهداشت مواد غذایی،مراکز تهیه و توزیع بخصوص زولبیا،بامیه،انواع شیرینی،آش،حلیم،کباب مخصوصاٌ نذورات مراسم احیاء شبهای قدر در مساجد و اماکی میباشد
این گزارش حاکیست: در این بازدید با دستگاه تست سلامت روغن (Testo) نسبت به اندازه گیری و کنترل سلامت روغن های مصرفی در مراکز فوق الذکر اقدام شد.