- 1393/06/14 - 12:16
- زمان مطالعه : 1 دقیقه
- /ZDWi
کارگاه دو روزه کشوری آموزشی بیماری تب مالت در دانشگاه برگزار شد.
کارگاه دو روزه کشوری آموزشی بیماری تب مالت در دانشگاه در تاریخ های 11 و 12 شهریورماه سال جاری در سالن دکتر محمد قریب دانشگاه برگزار شد.
کارگاه دو روزه کشوری آموزشی بیماری تب مالت در دانشگاه در تاریخ های 11 و 12 شهریورماه سال جاری در سالن دکتر محمد قریب دانشگاه برگزار شد.
به گزارش وب دا، معاون بهداشتی دانشگاه با ابراز خرسندی از برگزاری این کارگاه و تشکر از کلیه حضار گفت: حوزه بهداشت همیشه به صورت منسجم و کارشناسی شده در برگزاری کارگاه های آموزشی پیشرو بوده اند.
دکتر سیّد علیرضا مروجی، با اشاره به اینکه یکی از اجزای مراقبت های اولیه سلامت (PHC) همکاری بین بخشی است، افزود: با تعامل و همکاری های بین بخشی بین ادارات و سازمان های اجرایی مرتبط می توان بیماری تب مالت را کنترل و کاهش داد.
وی، با تاکید بر تعامل استانداری ها، فرمانداری ها و بخشداری ها با وزارت بهداشت و اداره دامپزشکی اظهار امیدواری کرد: با روش های نوین و انجام کارهای تیمی و با برنامه در آینده ای نزدیک شاهد کاهش تب مالت در ایران باشیم.
گفتنی است شرکت کنندگان در روز دوم این کارگاه به صورت عملی بسته آموزشی پیشگیری، کنترل و درمان بیماری تب مالت (بروسلوز) را با مشارکت و مدیریت دکتر شیرین بنکدار کارشناس اداره زئونوز وزارت بهداشت ارائه کردند.
گفتنی است کارگاه کشوری آموزشی بیماری تب مالت با حضور بیش از 60 شرکت کننده از مسئولین وزارت بهداشت، استانداری ها، سازمان دامپزشکی کشور، کارشناسان بهداشت محیط و مبارزه با بیماریهای واگیر دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار شد.
![مدیر سیستم](/uploads/sys/profiles/64/3e79978e-f6f4-4b6d-a321-885025d4a390.jpg)