امروز : 21 بهمن 1403
معاونت بهداشت
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1396/11/18 - 08:44
  • 69
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZEdi

کارگاه تهیه تمر و لواشک غیر بهداشتی توسط گروه مهندسی بهداشت محیط شناسایی و پلمب شد

براساس گزارش مردمی به سامانه 190رسیدگی به شکایات مردمی در خصوص فعالیت غیر مجاز و......



براساس گزارش مردمی به سامانه 190رسیدگی به شکایات مردمی در خصوص فعالیت غیر مجاز و مخفیانه آماده سازی تمر با استفاده از رنگهای غیر مجاز در یکی از سوله های صنایع کارگاهی واقع در بلوار شهدا و در مجاورت دارالسلام گروه بهداشت محیط مرکزخدمات جامع سلامت صدوقی جهت شناسایی به محل عزیمت نمودند. پس از بازدید و بررسی موارد و مشاهده کارگاه تهیه لواشک با مارک جعلی و تقلبی مرتضایی محل پلمپ و پرونده نامبرده به مراجع قضایی ارسال گردید.



مهندس محسن فتحی مقدم کارشناس مسئول بهداشت محیط دانشگاه اظهار داشتند : با توجه به اینکه لواشک و تمرهای توقیفی با رنگ غیر مجاز و در شرایط غیر بهداشتی تهیه و در سطح شهرستان کاشان و حومه با مارک مرتضایی توزیع می گردیده است از عموم مردم و همشهریان گرامی خواستند در صورت مشاهده این محصول موضوع را به سامانه 190 بهداشت سریعا اعلام تا پیگیری لازم انجام شود.



ایشان از همشهریان محترم تقاضا نمودند از مراکز معتبر و فروشگاهها محصولات دارای مشخصات بهداشتی کامل از قبیل پروانه ساخت –مواد متشکله –تاریخ تولید و انقضا و آدرس محل تولید تهیه و خریداری نمایند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی موارد را سریعا به سامانه 190 بهداشت اعلام گزارش نمایند.



  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 41990
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم