- 1394/02/20 - 12:12
- زمان مطالعه : 1 دقیقه
- /ZDGi
پروژه ملی Sun wise به همت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در کاشان کلید خورد.
اولین جلسه کمیته برنامه ریزی برخورد خردمندانه با نور خورشید تحت عنوان پروژه ملی Sun wise با هدف کاهش آسیبهای ناشی از.....
اولین جلسه کمیته برنامه ریزی برخورد خردمندانه با نور خورشید تحت عنوان پروژه ملی Sun wise با هدف کاهش آسیبهای ناشی از اثرات مخرب نور خورشید به همت گروه مهندسی بهداشت محیط معاونت بهداشتی و با همکاری دانشکده بهداشت و دفتر کارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این جلسه با اعلام این مطلب، به آثار مخرب ناشی از توجه ناکافی مردم به چگونگی محافظت در برابر پرتوهای ماوراء بنفش نور خورشید اشاره کرد و گفت: سرطان پوست و آب مروارید از جدیترین آسیبهای نور خورشید است.
سرطان پوست بیشترین میزان آمار سرطان را در کاشان به خود اختصاص داده است.
سید علیرضا مروجی اظهار داشت: سرطان پوست در بین مردم شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل بالاترین میزان را به خود اختصاص داده است و از ۵۰۲ مورد بیمار سرطانی شناسایی شده در سال گذشته، ۹۵ مورد سرطان پوست، ۸۹ مورد سرطان پستان و ۵۴ مورد سرطان مثانه اعلام شده است.
دکتر مروجی، به تابش شدید نور مستقیم خورشید در بیشتر ایام سال در این شهرستان اشاره کرد و افزود: برای مقابله با عوارض نور خورشید بایستی از تدابیر و راهکارهای بسیار ساده و عملی استفاده شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، پوشش کامل بدن در هنگام مواجهه با نور خورشید، استفاده از سایبانها، محافظت کامل از بدن در زمان خروج از منزل در ساعات بین ۱۶-۱۰، استفاده از کلاه، نقاب و چتر، استفاده از عینک آفتابی و استفاده از کرم ضد آفتاب را از راهکارهای ساده مقابله با عوارض مستقیم نور خورشید بیان کرد.
وی تصریح کرد: باید استفاده از این راهکارها به فرهنگ عمومی تبدیل شده و اقشار مختلف مردم با رعایت آن علاوه بر تأمین سلامت خود از هزینههای درمانی گزاف جلوگیری کنند.
![مدیر سیستم](/uploads/sys/profiles/64/3e79978e-f6f4-4b6d-a321-885025d4a390.jpg)