- 1392/09/01 - 18:01
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /Z9ji
نظارت بر آشپزخانه ها و توزیع نذورات هیئات مذهبی توسط کارشناسان بهداشت محیط
هیئت های مذهبی در دهه اول محرم بویژه تاسوعا و عاشورای حسینی توسط کارشناسان بهداشت محیط مورد ....
هیئت های مذهبی در دهه اول محرم بویژه تاسوعا و عاشورای حسینی توسط کارشناسان بهداشت محیط مورد بازدید و کنترل قرار گرفتند. همچنین با برگزاری جلسات هماهنگی و بین بخشی ، آموزش های لازم به آشپزان و روسای هیئت های مذهبی در خصوص تهیه و توزیع مواد غذایی و نذری در ایام محرم داده شده و با انجام آزمایش های لازم جهت کلیه آشپزان و افرادی که در تهیه و توزیع مواد غذایی شرکت دارند گواهی سلامت صادر شده است. اطلاعیه بهداشتی مبنی بر رعایت مسائل بهداشتی بمنظور جلوگیری از شیوع بیماریهای منتقله از آب و غذا هم بین هیئت های مذهبی توزیع شده است .
ستاد فوریتهای سلامت محیط این معاونت در این ایام بصورت 24 ساعته بصورت حضوری و آنکال با شماره تماس 5420022-1490 فعال بوده وآماده پاسخگویی به شکایات مردمی می باشد.
![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
