امروز : 01 اسفند 1403
معاونت بهداشت
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1392/09/01 - 18:01
  • 33
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Z9ji

نظارت بر آشپزخانه ها و توزیع نذورات هیئات مذهبی توسط کارشناسان بهداشت محیط

هیئت های مذهبی در دهه اول محرم بویژه تاسوعا و عاشورای حسینی توسط کارشناسان بهداشت محیط مورد ....



هیئت های مذهبی در دهه اول محرم بویژه تاسوعا و عاشورای حسینی توسط کارشناسان بهداشت محیط مورد بازدید و کنترل قرار گرفتند. همچنین با برگزاری جلسات هماهنگی و بین بخشی ، آموزش های لازم به آشپزان و روسای هیئت های مذهبی در خصوص تهیه و توزیع مواد غذایی و نذری در ایام محرم داده شده و با انجام آزمایش های لازم جهت کلیه آشپزان و افرادی که در تهیه و توزیع مواد غذایی شرکت دارند گواهی سلامت صادر شده است. اطلاعیه بهداشتی مبنی بر رعایت مسائل بهداشتی بمنظور جلوگیری از شیوع بیماریهای منتقله از آب و غذا هم بین هیئت های مذهبی توزیع شده است .



ستاد فوریتهای سلامت محیط این معاونت در این ایام بصورت 24 ساعته بصورت حضوری و آنکال با شماره تماس 5420022-1490  فعال بوده وآماده پاسخگویی به شکایات مردمی می باشد.





 





















 



 



 



  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 40365
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم