- 1404/02/17 - 12:06
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /Zq5V
فهرست کالاها و خدمات آسیب رسان به سلامت بازنگری و اعلام شد
رئیس گروه بیماریهای غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه گفت: فهرست کالاها و خدمات آسیب رسان به سلامت از سوی مدیرکل دفتر مدیریت بیماریهای غیرواگیر وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی درسال ۱۴۰۴ بازنگری و اعلام شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، سید مهرداد جزائری گفت: این موادغذایی مندرج در فهرست به دلیل داشتن کالری بالا و وجود قند، چربی اشباع و اسید چرب ترانس، نمک فراوان و همچنین مواد نگهدارنده به عنوان عوامل خطر ایجاد بیماریهای غیرواگیر بوده و مصرف طولانی مدت آنها موجب اضافه وزن، چاقی، فشارخون، دیابت و سایر بیماریهای غیرواگیر می گردد.
وی اظهار داشت : در اطلاعیه وزارت بهداشت آمده است به منظور صیانت از سلامت جامعه در پذیراییها، مراکز غذاخوری، بوفههای کارکنان، دانشجویان و دانشآموزان، از سرو مواد غذایی مندرج در این فهرست ممانعت شود.
جزائری افزود: محصولاتی همچون چیپس و پفک، اسنک، نوشابه گازدار، مایونز و سسهای سرد، فرآوردههای رنگ مو و کاشت ناخن و تاتو در این فهرست قرار دارند.

نظر دهید