امروز : 13 تیر 1403
معاونت بهداشت
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1397/10/19 - 10:22
  • 9
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZQgi

فعالیت کارشناسان تغذیه مراکز خدمات جامع سلامت در راستای کنترل بیماری های غیرواگیر جامعه

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: یکی از اقدامات مهم در......



معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشانگفت: یکی از اقدامات مهم در کاهش بروز بیماری های غیرواگیر، افزایش سطح آگاهی مردم جامعه است. در همین راستا با شروع برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت، کارشناسان تغذیه مستقر در مراکز خدمات جامع سلامت با ارائه خدمات و مراقبت های تغذیه ای در راستای ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای و پیشگیری از بیماری های غیرواگیر، گام بلندی برداشته اند.



دکتر علیرضا مروجی اضافه کرد: از ابتدای سال تاکنون 13 کارشناس تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت شهری شهرستان های کاشان و آران و بیدگل با هدف اصلاح سبک زندگی و ارتقاء سواد تغذیه در حال انجام مشاوره تخصصی تغذیه گروه های در معرض خطر جهت کاهش شیوع بیماری های غیرواگیر در جامعه هستند.



وی افزود: دﺳﺘﺮﺳﯽﻣﺮدم ﺑﻪﺧﺪﻣﺎت مشاوره فردی و آموزش های گروهی‍ تغذیه در راستای پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر از دستاوردهای حضور کارشناسان تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت است.



مسئول واحد تغذیه معاونت بهداشتی نیز افزود: بیماری های غیر واگیر مهم‌ترین علت مرگ و میر در کشور به شمار می رود به طوری که 76 % درصد بار بیماری ها در ایران به بیماری های غیر واگیر اختصاص دارد. یکی از مهمترین عوامل خطر بیماری های غیر واگیر تغذیه نامناسب و مصرف زیاد قند، نمک و چربی است .



وی در ادامه گفت: از ابتدای سال تاکنون جهت ارتقای آگاهی سواد تغذیه‌ای مناطق تحت پوشش بیش از 550 جلسه آموزش گروهی توسط کارشناسان تغذیه برای حدود 23000 نفر با موضوع تغذیه سالم و اصلاح سبک زندگی برگزار شده است و همچنین بیش از 14 هزار نفر ازجمعیت زیر پوشش مراکز خدمات جامع سلامت توسط کارشناسان تغذیه ویزیت شده اند.



وی در انتها افزود: واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت با جدیت تمام و برنامه ریزی های کوتاه، متوسط و بلند مدت سعی در پیشگیری از افزایش بروز ابتلا به بیماری های غیرواگیر و کنترل آنها را دارد.



  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 42171
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم