امروز : 02 آذر 1403
معاونت بهداشت
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1402/12/22 - 09:28
  • 75
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZjYR

دوره توجیهی ویژه واحدهای تهیه، تولید و توزیع فرآورده های لبنی صنفی برگزار گردید

در راستای ارتقاء ایمنی و کنترل نقاط بحرانی محصولات لبنی سنتی ، دوره توجیهی ویژه متصدیان کارگاههای تولید و عرضه فرآورده های لبنی صنفی شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل با حضوررئیس گروه و کارشناسان سلامت محیط و کار ستاد معاونت بهداشت و مراکز بهداشت شهرستان و کارشناس بیماریهای واگیر روز دوشنبه 1402/12/20 در ستاد معاونت برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، احسان زارعی رییس گروه سلامت محیط و کار با تاکید بر رعایت اصول و ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تهیه، تولید و توزیع فرآورده­های لبنی صنفی،  متصدیان و کارفرمایان واحدهای مذکور را برای تسهیل بر رعایت امور بهداشتی  به استفاده از مشاوران بهداشت محیط در امر خود کنترلی و خود اظهاری ملزم نمود.

در این دوره کارشناسان معاونت بهداشت ضمن ارائه مطالبی در خصوص بیماریهای منتقله از طریق محصولات لبنی آلوده، اهمیت شناسایی و راهکارهای مناسب کنترل آلودگی های فیزیکی، میکروبی و شیمیایی احتمالی در چرخه تولید و توزیع فرآورده های لبنی را بر اساس اصول هفتگانه HACCP  بیان نمودند.

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 128668
کلمات کلیدی

تصاویر

دوره آموزشی ویژه واحدهای تهیه، تولید و توزیع فرآورده های لبنی صنفی دوره آموزشی ویژه واحدهای تهیه، تولید و توزیع فرآورده های لبنی صنفی دوره آموزشی ویژه واحدهای تهیه، تولید و توزیع فرآورده های لبنی صنفی
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید