- 1402/12/22 - 09:28
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /ZjYR
دوره توجیهی ویژه واحدهای تهیه، تولید و توزیع فرآورده های لبنی صنفی برگزار گردید
در راستای ارتقاء ایمنی و کنترل نقاط بحرانی محصولات لبنی سنتی ، دوره توجیهی ویژه متصدیان کارگاههای تولید و عرضه فرآورده های لبنی صنفی شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل با حضوررئیس گروه و کارشناسان سلامت محیط و کار ستاد معاونت بهداشت و مراکز بهداشت شهرستان و کارشناس بیماریهای واگیر روز دوشنبه 1402/12/20 در ستاد معاونت برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، احسان زارعی رییس گروه سلامت محیط و کار با تاکید بر رعایت اصول و ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تهیه، تولید و توزیع فرآوردههای لبنی صنفی، متصدیان و کارفرمایان واحدهای مذکور را برای تسهیل بر رعایت امور بهداشتی به استفاده از مشاوران بهداشت محیط در امر خود کنترلی و خود اظهاری ملزم نمود.
در این دوره کارشناسان معاونت بهداشت ضمن ارائه مطالبی در خصوص بیماریهای منتقله از طریق محصولات لبنی آلوده، اهمیت شناسایی و راهکارهای مناسب کنترل آلودگی های فیزیکی، میکروبی و شیمیایی احتمالی در چرخه تولید و توزیع فرآورده های لبنی را بر اساس اصول هفتگانه HACCP بیان نمودند.
نظر دهید