- 1403/05/08 - 13:17
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /ZdRS
جلسه ی توسعه تولید نان با آرد کامل برگزار شد
جلسه ی توسعه تولید نان با آرد کامل در سطح شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل، با حضور معاونین و کارشناسان معاونت های غذا و دارو ، بهداشت و رئیس شورای سلامت و امنیت غذایی روز سه شنبه 1403/5/3 در دفتر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر مهدی دلاوری هدف از تشکیل جلسه را ارتقاء سطح سلامت مردم با توسعه تولید و ترویج مصرف نان کامل به عنوان یک منبع غذایی عنوان کرد.
معاون بهداشت دانشگاه با تاکید بر توسعه واحدهای نانوایی با تولید نان کامل، وضعیت تولید نان کامل در سطح شهرستانهای تحت پوشش دانشگاه را تشریح نمود.
دکتر اسماعیل شهاب الدین معاون غذا و دارو دانشگاه خواستار شناسایی نانوائیهای داوطلب و دارای ضوابط در تهیه نان کامل و ارائه آموزشهای لازم به واحدهای مذکور شد.
این گزارش حاکیست: در پایان پس از بحث و تبادل نظر اعضاء ، تصمیماتی جهت تولید و عرضه نان با آرد کامل و اطلاع رسانی به مردم به منظور گرایش به مصرف نانهای کامل و سبوس دار اتخاذ گردید.
نظر دهید