- 1403/04/09 - 12:50
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /ZPAS
جلسه هماهنگی کاهش میزان قند و شکر در محصولات غذایی برگزار شد
جلسه هماهنگی کاهش میزان قند و شکر در محصولات غذایی روز شنبه 1403/4/9 با حضور مسئولین و کارشناسان واحدهای بهبود تغذیه، بهداشت محیط، مبارزه با بیماریهای غیر واگیر و کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه در سالن رعیت معاونت بهداشت برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، حسن نخودکار کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت در این جلسه با اشاره به نقش رژیم غذایی سرشار از قندهای ساده در ایجاد بیماریهای مزمن همچون چاقی، دیابت، اختلالات قلبی _ عروقی؛ درخصوص برنامه کاهش میزان قند و شکر محصولات غذایی دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت متبوع توضیحاتی را بیان کرد.
این گزارش حاکیست: پس از بحث و تبادل نظر در خصوص این برنامه، مقرر گردید با هماهنگی ها و همکاریهای بین بخشی نسبت به پیشبرد اهداف برنامه مذکور اقدام گردد.