امروز : 24 بهمن 1403
معاونت بهداشت
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1393/11/01 - 08:10
  • 37
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZQEi

تمامی بیمارستان های کاشان و آران و بیدگل لوح دوستدار کودک را دریافت کرده اند

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: تمامی بیمارستان های کاشان و آران و بیدگل لوح دوستدار کودک را دریافت کرده اند.






معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: تمامی بیمارستان های کاشان و آران و بیدگل لوح دوستدار کودک را دریافت کرده اند.



به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی در کمیته دانشگاهی ترویج تغذیه با شیرمادر که روز دوشنبه مورخ 29/10/93 در سالن شهداء ستاد مرکزی برگزار شد، به دریافت این لوح در سال های گذشته به صورت متوالی توسط  بیمارستان های بهشتی  و شبیه خوانی کاشان و شهید رجایی آران و بیدگل اشاره کرد و افزود: امسال نیز بیمارستان های سیدالشهدا آران و بیدگل و میلاد کاشان موفق به دریافت لوح دوستدار کودک شدند.



وی اظهار داشت: در بیمارستان های دارای لوح دوستدار کودک، تمامی نیازهای مرتبط به مادران و نوزادان پس از زایمان جهت شروع شیردهی و ادامه موفق آن قابل ارائه می باشد.



معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، با اشاره به اهمیت ترویج تغذیه با شیرمادر و ارتقاء سلامت مادران و کودکان خاطرنشان کرد: یکی از وظایف بیمارستان های دوستدار کودک، تشکیل شبکه های حمایتی از مادران می باشد تا آنان بتوانند مشکلات خود را در زمینه شیردهی با افراد با تجربه و متخصص این شبکه ها مطرح کنند.



دکتر مروجی، تماس پوست با پوست مادر و نوزاد بلافاصله پس از تولد، شروع به موقع شیرمادر ظرف ساعت اول تولد، تداوم تغذیه با شیرمادر بطور مکرر و انحصاری، هم اتاقی 24 ساعته اول بدو تولد مادر و نوزاد، عدم استفاده از بطری و گول زنک و آموزش و حمایت مادران را از اقدامات حیاتی بیمارستان های دوستدار کودک عنوان کرد و ادامه داد: هریک از این اقدامات در حفظ سلامت و بقاء شیرخواران بسیار موثر است.



این گزارش حاکیست: ارائه گزارش از نتایج ارزیابی مجدد بیمارستان های دوستدار کودک و بررسی مشکلات آنها، بررسی چالشهای پیش روی برنامه کمیته ترویج تغذیه با شیر مادر دانشگاه و بررسی  اقدامات انجام شده در زمینه ترویج تغذیه باشیرمادر در کاشان و آران و بیدگل از جمله موضوعات این جلسه بود.



شایان ذکر است در این جلسه مصوبات جلسه قبل مورد بحث و تبادل نظر اعضاء قرار گرفت.







 



  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 41031
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم