- 1403/02/25 - 15:21
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /ZJaR
تدابیر طب ایرانی در آلرژی های فصل بهار
آلرژی فصلی ( عطسه، آبریزش بینی، خارش گلو، خارش پوست و کهیر )، دمل ها و جوش های پوستی از مشکلات شایع فصل بهار می باشد که با رعایت برخی از اصول ساده زندگی و تغذیه سالم می توان از ابتلا به بیماری های این فصل و همچنین از ابتلا به آلرژی فصلی پیشگیری کرد:
♦ مصرف غذاهای ایرانی سبک که انرژی و مواد مورد نیاز بدن را تامین می کند مثل:
-آش جو، سوپ جو، آش سماق، آش انار، انواع خورش ها، سمنو
-مصرف شربت هایی مانند سکنجبین، شربت لیمو، آلبالو و...
-افزودن زرشک، سماق و رب انار به غذاها
کاهش مصرف غذاهای پر ادویه و سرخ کردنی و محرک مانند شکلات، قهوه و نسکافه -کاهش مصرف غذاهای گوشتی بویژه گوشت گاو و گوساله
-کاهش مصرف غذاهای دیر هضم مانند فست فودها و انواع شیرینی های مصنوعی
-مصرف گیاهان و سبزی های مفید فصل بهار مثل کنگر، ریواس، اسفناج و خرفه
♦ انجام ورزش سبک روزانه و کاهش فعالیت های بدنی شدید در طول روز
♦ خواب معتدل و اجتناب از زیاد و کم خوابی