امروز : 12 تیر 1403
معاونت بهداشت
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1398/11/30 - 14:43
  • 30
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZZk1

برگزاری کارگاه ترویج تغذیه با شیر مادر و تسهیل چالش های شیردهی جهت مراقبین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت

تغذیه با شیرمادر زیربنای زندگی سالم و یکی از........



تغذیه با شیرمادر زیربنای زندگی سالم و یکی از موثرترین مولفه های سرمایه گذاری برای داشتن جامعه ای سالم تر و کارآمدتر است. تغذیه با شیر مادر یک مزیت نیست بلکه یک ضرورت و بخش طبیعی از تغذیه نوزاد است. شیر مادر یک غذای زنده است که مرتبا ترکیب آن بر حسب سن شیر خوار تغییر می کند.شیر انسان، نه تنها یک غذای با کیفیت بالاست بلکه حاوی تعدادی ترکیب می باشد که به عمل صحیح سیستم های نارس شیر خوار کمک می کند.حمایت از ترویج تغذیه با شیر مادر که از اولویت های بهداشتی سازمان های بین المللی است.



طبق توصیه های سازمان بهداشت جهانی، درهر زمان که شیر مادر نوزاد در دسترس نباشد اولین و بهترین انتخاب شیر مادر فرد دیگر است.دین اسلام نیز شیر دایه را بعد از شیر مادر بهترین جایگزین می داند. ایجاد بانک شیر مادر روشی نوین برای تحقق تعذیه با شیر دایه است به روشی که با شرع و آمیزه های دین اسلام و روش بهداشتی تناقضی ندارد.  بانک شیر مادر محلی است که به جمع آوری و آماده سازی صحیح شیر مادران اهدایی می پردازد و شیر اهدایی را جهت ارائه به شیر خواران نیازمند آماده و امن می سازد.



اولین دوره کارگاه 2 روزه ترویج تغذیه با شیر مادر و تسهیل چالش های شیردهی با هدف آشنایی بیشتر و توانمندسازی مراقبین سلامت در خصوص شیردهی صحیح شیرخواران با حضور اولین گروه مراقبین سلامت شرکتی در محل آموزشگاه بهورزی در تاریخ های 26 و 27/11/98 برگزار گردید. در روز اول کارگاه مباحثی همچون مزایا و ترکیبات شیر مادر، شیردهی در بیماریهای مادر و نوزاد، اصول مشاوره صحیح شیردهی بیان و بانک شیر مادر معرفی گردید و در روز دوم کارگاه به تشریح و نمایش عملی وضعیت های صحیح شیردهی و رفع چالش های شیردهی بویژه در نوزادان نارس پرداخته شد. مقرر است دوره های بعدی این کارگاه برای سایر مراقبین و ارائه دهندگان خدمات سلامت در تاریخ های 28 و 30 بهمن و سپس در سال آینده برگزار گردد.



  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 42351
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم