امروز : 01 مرداد 1403
معاونت بهداشت
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1397/12/07 - 07:52
  • 14
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Zjhi

برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت تغذیه در بحران در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به نقش مهم تغذیه در مدیریت بحران از برگزاری کارگاه آموزشی-توجیهی تغذیه در بحران به.......



معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به نقش مهم تغذیه در مدیریت بحران از برگزاری کارگاه آموزشی-توجیهی تغذیه در بحران به همت واحد بهبود تغذیه با هدف توانمند سازی کارشناسان تغذیه خبر داد.



دکتر مروجی ضمن ابراز خرسندی از فرصت پیش آمده جهت حضور کارشناسان تغذیه در طرح تحول سلامت افزود: در حال حاضر معاونت بهداشتی آمادگی کامل جهت مدیریت تغذیه در بحران و تامین نیازهای تغذیه ای مردم شهرستان با همکاری ارگان های مربوطه در حوادث احتمالی را دارد.



دکتر حلواچی، مسئول واحد تغذیه معاونت بهداشتی نیز در خصوص مفاهیم اصلی بحران و جایگاه کارشناسان تغذیه در مدیریت امور تغذیه ای جمعیت بحران زده توضیحاتی را ارائه نمودند.



در ادامه آقایان نخودکار و زارعی نسب، کارشناسان تغذیه معاونت بهداشتی در خصوص اصول تغذیه در بحران ، تنظیم برنامه غذایی، گروه‌های آسیب پذیر در بحران و نیازهای تغذیه ای آنان و ایمنی مواد غذایی در بحران مطالبی را ارائه نمودند.



در انتها حاضران در جلسه پیرامون موضوعات مطرح شده به بحث و تبادل نظر پرداختند.



  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 42199
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم