- 1395/04/15 - 11:51
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /ZvNi
برگزاری جلسه پیشگیری از بیماری وبا(التور) برای بهگران بهداشت حرفه ای
جلسه آموزشی پیشگیری از بیماریهای منتقله از آب و غذا با.......
جلسه آموزشی پیشگیری از بیماریهای منتقله از آب و غذا با محوریت التور (وبا) در سالن مرحوم رعیت برای بهگران بهداشت حرفه ای برگزار گردید.
در این جلسه جناب آقای صالحی وضعیت بیماریهای اسهالی و وبا در کشور عراق و ایران را بیان نمودند. وی شایع ترین راه انتقال وبا را مصرف آب آشامیدنی آلوده دانست و تصریح کرد: به همین منظور و با فرا رسیدن فصل گرما و نیاز بیشتر به مصرف آب آشامیدنی، خودداری استفاده از یخ غیر بهداشتی، شنا نکردن در آب رودخانه، جوی ها و استخرهای آلوده و عدم خرید مواد خوراکی از دستفروشان ضروری است. ایشان همچنین راهکارهای کنترل و پیشگیری ازاین بیماریها را جهت شرکت کنندگان تشریح و ضمن نمایش یک قطعه فیلم کوتاه در مورد بیماری وبا، جلسه با طرح پرسش و ارائه پاسخ و توزیع تراکت بیماری وبا به کار خود پایان داد.
![مدیر سیستم](/uploads/sys/profiles/64/3e79978e-f6f4-4b6d-a321-885025d4a390.jpg)