- 1393/03/07 - 19:25
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /ZbUi
اقدامات کنترلی بیماریهای منتقله از آب و غذا در منطقه ازوار توسط واحد بهداشت محیط انجام شد.
با توجه به شروع فصل گرما و اجرای مراسم گل چینی واحد بهداشت محیط مرکز بهداشتی درمانی ازوار با مشارکت بهورزان و هماهنگی واحد بهداشت محیط معاونت بمنظور جلوگیری از ....
با توجه به شروع فصل گرما و اجرای مراسم گل چینی واحد بهداشت محیط مرکز بهداشتی درمانی ازوار با مشارکت بهورزان و هماهنگی واحد بهداشت محیط معاونت بمنظور جلوگیری از شیوع بیماریهای منتقله از آب و غذا نسبت به اجرای برنامه های کنترلی و آموزشی از قبیل آموزش هیئت امناء مساجد در برنامه اعتکاف – آموزش صاحبان مزارع و کارگران باغات – نصب بنر و پوستر آموزشی دراماکن عمومی – توزیع پرکلرین در مساجد و آموزش نحوه استفاده از آن جهت گندزدایی سرویس های بهداشتی – بازدید و انجام برنامه های کنترل کیفی از کلیه قنوات – چشمه ها و اماکن تفریحی و شابلن نویسی منابع آبی حفاظت نشده – بازدید و کنترل کیفی مواد غذایی از کلیه مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس منطقه انجام شد.
![]() | ![]() |
![مدیر سیستم](/uploads/sys/profiles/64/3e79978e-f6f4-4b6d-a321-885025d4a390.jpg)