امروز : 17 بهمن 1403
معاونت بهداشت
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1403/11/07 - 13:47
  • 23
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZNSU

از واحدهای تهیه، تولید و توزیع فرآورده های لبنی صنفی بازدید شد

رئیس گروه مرکز سلامت محیط و کار و کارشناسان بهداشت محیط ستاد معاونت بهداشت و مرکز بهداشت شهرستان کاشان، در راستای تضمین سلامتی مصرف کنندگان محصولات لبنی سنتی، روز سه شنبه 1403/11/2 از کارگاههای لبنی سنتی، بازدید میدانی انجام دادند.

رئیس گروه مرکز سلامت محیط و کار با اشاره به هشدارهای وزارت بهداشت مبنی بر افزایش موارد ابتلا به تب مالت در کشور، گفت: این بازدید میدانی به منظور کنترل آلودگی های میکروبی، فیزیکی و شیمیایی احتمالی در فرآورده های لبنی سنتی، و نظارت دقیق بر چرخه تولید و توزیع فرآورده های مذکور  بر اساس اصول هفتگانه  HACCP"تجزیه و تحلیل خطر و نقاط بحرانی" انجام شد.

احسان زارعی رویکرد سیستم HACCP را بر مبنای شناسایی خطر ، ارزیابی و کنترل نقاط بحرانی برشمرد  که بر اساس آن محصولات لبنی در کلیه مراحل تهیه و تولید و توزیع مورد کنترل قرار می گیرند تا به مصرف کنندگان اطمینان دهد که محصولات مذکور ایمن هستند.

وی  ضمن هشدار در خصوص خطر انتقال تب مالت از طریق محصولات لبنی غیر پاستوریزه خصوصا" پنیر محلی و تازه، به همشهریان گرامی توصیه کرد: در صورت تمایل به خرید فرآورده های لبنی سنتی، این محصولات از مراکز معتبر خریداری نمایند و در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی، برای ثبت و رسیدگی به شکایت با شماره تلفن 190 تماس گرفته شود.  

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 138100
کلمات کلیدی
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید