• 1392/10/17 - 10:59
  • /ZHPi

نظام مراقبت بیماریهای واگیر چیست؟

بیماریهای عفونی واگیر دار از قدیمی ترین دشمنان سلامت بشر هستند. همه گیری های بزرگ ایجاد شده توسط برخی از آنها( همانند وبا ، طاعون ، آنفلوانزا و.....) در قرنهای گذشته خسارات سنگینی بر جامعه پزشکی وارد نموده است. وخطر اپیدمی و پاندمی این بیماریها هر لحظه جامعه بشری را تهدید میکنند. جهت مدیریت صحیح و کنترل این بیماریها اطلاعات جامع و به روز در خصوص آنها مورد نیاز است که ابزار تامین این اطلاعات نظام مراقبت بیماریها میباشد . مراقبت(Surveillance) به معنی گردآوری منظم و مستمر داده ها، تجزیه و تحلیل و سپس انتشار نتایج آن برای مدیران ، سیاستگذاران  و کارکنان بهداشتی میباشد.

جهت اطلاع بیشتر کلیک نمایید.

• گروه خبری : نکات آموزشی بهداشتی