• 1392/12/28 - 11:09
  • /Z5Si

فلورایدتراپی تا 75 درصد در کاهش پوسیدگی دندان نقش دارد.

فلوراید یک ماده طبیعی است که باعث افزایش مقاومت دندانها در برابر پوسیدگی می شود.

مشکلات پوسیدگی دندان‌ها در بزرگسالان به صورت تدریجی از زمان کودکی شکل می‌گیرد، اما میزان مراجعه به دندان پزشک در دوران کودکی بسیار پایین است. بر اساس آمار‌ها حدود 25 درصد از کودکان تا قبل از ورود به مدرسه هیچ گاه از سوی دندان پزشک ویزیت نشده اند، این در حالیست که 80 درصد پوسیدگی دندان‌های کودکان به دلیل وجود شیارهای عمیق در سطح جونده دندانها  اتفاق می‌افتد. همچنین میزان پوسیدگی دندان کودکان ایرانی سه برابر استاندارد‌های جهانی است بطوریکه کودکان و نوجوانان 10 تا 12ساله ایرانی به‌طور میانگین 3دندان پوسیده یا کشیده شده دارند.فلورایدتراپی یکی از روش‌های مناسب جهت پیشگیری و کاهش پوسیدگی در دندان کودکان است. طی سال‌های اخیر وزارت بهداشت طرح انجام فلورایدتراپی کودکان را در مدارس و مهد کودک های کشور اجرا کرده است.در این راستا معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان از سال 1385 این طرح را به صورت مستمر در مدارس و مهدکودک ها اجرا می نماید.

• گروه خبری : نکات آموزشی بهداشتی