امروز : 02 دی 1403
معاونت بهداشت
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1402/03/24 - 12:40
  • 117
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Zex1

ضرورت و اهمیت مصرف گوشت مرغ


گوشت مرغ حاوی با ارزش ترین پروتئین ها و اسیدهای آمینه برای سلامت انسان است. قابلیت هضم گوشت سفید نسبت به گوشت قرمز بالاتر است و خواص تغذیه‌ای بهتری نیز دارد که با انرژی و چربی کمتر نسبت به گوشت قرمز قابل مشاهده است



.گوشت مرغ، ارزانترین گوشت در اکثر کشورهاست و این امر به دلیل سرعت رشد زیاد و بهبود بازده (راندمان)تولید در آن است.



برای دریافت اطلاعات بیشتر بر روی عنوان "ضرورت و اهمیت مصرف گوشت مرغ " کلیک کنید.


  • گروه خبری : نکات آموزشی بهداشتی
  • کد خبر : 43049
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم