امروز : 03 دی 1403
معاونت بهداشت
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1395/09/10 - 11:46
  • 56
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZC6i

اهمیت عفونت های آمیزشی

عفونتهای آمیزشی (STI)به عفونت هایی گفته می شود که عموما از طریق تماس جنسی انتقال می یابند و می توانند.....



عفونتهای آمیزشی (STI)به عفونت هایی گفته می شود که عموما از طریق تماس جنسی انتقال می یابند و می توانند موجب بیماری های آمیزشی((STDشوند.سالانه حدود 448میلیون نفر(زنان و مردان 15تا 49ساله)در سراسر جهان به عفونت های آمیزشی قابل درمان مبتلا می گردند.حداقل 30 عامل شناخته شده برای عفونت های آمیزشی وجود دارد که بعنوان یک مشکل بهداشت عمومی هم در کشورهای جهان سوم وهم در کشورهای صنعتی مطرح می باشند.



عفونت های آمیزشی می توانند باعث عوارض متعددی از جمله ناباروری،بیماری التهابی حاد لگن،بارداری خارج رحمی،سرطان و عفونت های مادرزادی شوند.این بیماری ها بار اقتصادی و بهداشتی سنگینی به ویژه بر کشورهای در حال توسعه تحمیل کرده اند.



افزایش رفتارهای پرخطر جنسی در کنار عواملی چون بحران های اجتماعی وفقدان خدمات تشخیص و درمان برای این عفونت ها و تاثیرات اچ آی وی باعث افزایش بار این بیماریها شده است  و کنترل این بیماریها از اولویت زیادی برخوردار گردیده است. ابتلا به عفونت های آمیزشی احتمال انتقال عفونت اچ آی وی را چهار برابر میکند. تعدای ازعلائم بیماری های آمیزشی  شامل زخم ناحیه تناسلی، سوزش وتکرر ادرار،بزرگی غدد لنفاوی کشاله ران ،وجود توده غیر معمول در کشاله ران ،ترشح غیر طبیعی مهبلی و ترشح از مجرا در مردان میباشد.



لازم است کلیه موارد عفونت های آمیزشی جهت مشاوره و آزمایش داوطلبانه و رایگان اچ آی وی به مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری (ایدز) واقع در مرکز خدمات جامع سلامت گلابچی در خیابان امام(ره)ارجاع داده شوند. ضمناً شماره تلفن مرکز مشاوره ایدز 55463344 میباشد.  



 



  • گروه خبری : نکات آموزشی بهداشتی
  • کد خبر : 41589
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم