امروز : 10 تیر 1403
معاونت بهداشت
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1403/02/25 - 15:21
  • 27
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZJaR

تدابیر طب ایرانی در آلرژی های فصل بهار

آلرژی فصلی ( عطسه، آبریزش بینی، خارش گلو، خارش پوست و کهیر )، دمل ها و جوش های پوستی از مشکلات شایع فصل بهار می باشد که با رعایت برخی از اصول ساده زندگی و تغذیه سالم می توان از ابتلا به بیماری های این فصل و همچنین از ابتلا به آلرژی فصلی پیشگیری کرد:

♦ مصرف غذاهای ایرانی سبک که انرژی و مواد مورد نیاز بدن را تامین می کند مثل:

-آش جو، سوپ جو، آش سماق، آش انار، انواع خورش ها، سمنو

-مصرف شربت هایی مانند سکنجبین، شربت لیمو، آلبالو و...

-افزودن زرشک، سماق و رب انار به غذاها

کاهش مصرف غذاهای پر ادویه و سرخ کردنی و محرک مانند شکلات، قهوه و نسکافه -کاهش مصرف غذاهای گوشتی بویژه گوشت گاو و گوساله

-کاهش مصرف غذاهای دیر هضم مانند فست فودها و انواع شیرینی های مصنوعی

-مصرف گیاهان و سبزی های مفید فصل بهار مثل کنگر، ریواس، اسفناج و خرفه

♦ انجام ورزش سبک روزانه و کاهش فعالیت های بدنی شدید در طول روز

♦ خواب معتدل و اجتناب از زیاد و کم خوابی

 

  • گروه خبری : اطلاعیه های معاونت
  • کد خبر : 129546
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت