- 1393/04/21 - 19:21
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /ZGVi
توصیه های تغذیه ای برای مبتلایان به آسم
برخی از واکنشهای مربوط به بیماری آسم به افزودنیهای غذایی مثل سولفیتها، تارترازین (نوعی رنگ زرد افزودنی) بنزوات سدیم و ....
برخی از واکنشهای مربوط به بیماری آسم به افزودنیهای غذایی مثل سولفیتها، تارترازین (نوعی رنگ زرد افزودنی) بنزوات سدیم و سالیسیلاتهای طبیعی (ترکیبات شبیه آسپرین که در بسیاری از غذاها یافت میشود) مربوط است. یک پزشک یا متخصص آلرژی میتواند به شما کمک کند که به کدامیک از مواد بالا حساسیت دارید.
جهت اطلاع بیشتر کلیک نمایید.
