امروز : 10 تیر 1403
معاونت بهداشت
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1403/04/04 - 12:32
  • 41
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Z5AS

تهیه و تدوین فیلم آموزشی روش های کاهش سموم در مواد غذایی

مدیر مرکز بهورزی از تدوین مقاله آموزشی "روش های کاهش سموم در مواد غذایی" در قالب فیلم آموزشی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، زهره رجبی رابط فصلنامه بهورز در دانشگاه با اشاره به چاپ مقاله "روش های کاهش سموم در مواد غذایی" تهیه شده توسط مربی مرکز آموزش بهورزی  زهره فلاح  و کارشناس بهداشت محیط رضازراعتکار در فصلنامه بهورز تیر ماه 1403 افزود: این مقاله  با هدف آگاهی از میزان مصرف سم در ایران و جهان،اثرات استفاده از سموم بر سلامت غذایی و منابع آلاینده مواد غذایی و کشاورزی و عوارض استفاده از آفت کشها با همکاری روابط عمومی دانشگاه بصورت فیلم آموزشی تهیه ودر فصلنامه تیر ماه 1403 به آدرس زیر بارگذاری گردید.

لینک مقاله جهت بهره برداری:  https://www.aparat.com/behvarz.mag     

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 131105
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت