• 1400/08/15 - 09:02
  • /Zar1

کارگروه بررسی شاخص ها و اطلاعات مرگ کودکان زیر 5 سال برگزار شد+تصاویر

کارگروه مرگ کودکان و نوزادان به ریاست معاون فنی معاونت بهداشت و با حضور رئیس گروه سلامت خانواده و جمعیت، کارشناس مسؤول امور مامایی، مسؤول واحد آمار معاونت درمان، معاون فنی مرکز بهداشت کاشان، کارشناسان مسؤول واحد بهداشت خانواده و کارشناسان مرتبط شهرستانها و همچنین کارشناسان واحد آمار و گسترش شبکه معاونت بهداشت در سالن زنده یاد رعیت معاونت بهداشت برگزار شد.

در این جلسه پس از بحث و تبادل نظر در خصوص مصوبات جلسه قبل، به بررسی آمارهای ثبت شده در سامانه سیب، سامانه ایمان و پورتال اداره سلامت کودکان پرداخته و در خصوص همسان سازی اطلاعات سامانه های مذکور مطالبی مطرح گردید.

جلسه پس از بحث و تبادل نظر حاضرین خاتمه یافت.