• 1400/09/13 - 15:04
  • /Zxr1

کارگروه بررسی شاخص ها و اطلاعات مرگ کودکان زیر 5 سال برگزار شد

کارگروه مرگ کودکان و نوزادان به ریاست معاون فنی معاونت بهداشت و با حضور رئیس گروه سلامت خانواده و جمعیت، مسؤول واحد آمار معاونت درمان، رئیس مرکز بهداشت آران و بیدگل، کارشناس کودکان و نوزادان معاونت بهداشت و کارشناسان مرتبط شهرستانها و همچنین کارشناسان واحد آمار و گسترش شبکه معاونت بهداشت در سالن زنده یاد رعیت معاونت برگزار شد.

در این جلسه ضمن بحث و تبادل نظر، آمارهای ثبت شده در سامانه های سیب، سامانه ایمان و پورتال اداره سلامت کودکان وزارت متبوع بررسی و مصوبات جلسه قبل قرائت، سپس در خصوص ثبت دقیق و کامل آمارها در سامانه های مذکور مطالبی مطرح گردید.

جلسه پس از بحث و تبادل نظر حاضرین خاتمه یافت.