- 1398/12/05 - 18:01
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /Z4k1
کارگاه یکنواخت سازی فعالیتهای بهداشت محیط و اقدامات قانونی در خصوص نمونه های مواد غذایی برگزار شد
در راستای نظارت و کنترل بهداشتی مواد غذایی درسطح.......
در راستای نظارت و کنترل بهداشتی مواد غذایی درسطح عرضه ، کارگاه یکروزه آموزشی یکنواخت سازی فعالیتهای بهداشت محیط در خصوص نمونه های مواد غذایی بر اساس موازین قانونی جهت کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در سالن دکتر قریب دانشکده پزشکی برگزار گردید . هدف از برگزاری این کارگاه برخورد قانونی با متخلفین مواد غذایی بطور یکنواخت و طبق فرآیندهای تعریف شده جهت ارتقاء شاخصهای مواد غذایی بر اساس موازین بهداشتی می باشد.