• 1403/02/24 - 16:39
  • /ZeaR

پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان به مناسبت هفته ملی جمعیت

معاون بهداشت دانشگاه طی پیامی هفته ملی جمعیت را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، متن پیام دکتر مهدی دلاوری به شرح ذیل است:

بسمه تعالی

لازمه پیشرفت هر کشور استفاده  از تجربیات پیشکسوتان در کنار نیروی جوان می باشد و  به کار گیری سرمایه انسانی جوان یکی از مهم ترین فاکتور ها در برنامه ریزی کلان در کشورها می باشد .سیاست گذاری صحیح در مقوله جوانی جمعیت حایز اهمیت فراوان  بوده و ثمره آن پویایی جامعه و کشور می باشد. شعار امسال هفته ملی جمعیت (24تا 30 اردیبهشت ماه) با عنوان"نقش من در جوانی ایران" ضمن تاکید به سهم هر فرد در پویایی کشور ایران، تلاش و تعامل همه جانبه  دستگاهها در جهت ارتقاء نرخ باروری کلی با نگاهی جامع به این موضوع بسیار مهم را می طلبد.

فرصت را مغتنم شمرده و فرا رسیدن این هفته را به همکاران گرامی در دانشگاه تبریک عرض می نمایم و از همه کسانی که در جهت تحقق و ارتقا  شاخصهای جمعیتی تلاش می کنند  بویژه همکاران محترم معاونت بهداشت  صمیمانه تشکر و قدردانی می نمایم  و توفیق روز افزون این عزیزان  را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

دکتر مهدی دلاوری

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان