• 1401/02/31 - 13:11
  • /Zet1

پایش و نظارت ستادی داشگاهی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از برنامه های گروه سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی کاشان

این پایش از تاریخ 24 اردیبهشت لغایت 26 اردیبهشت به مدت سه روز ادامه داشت. در این برنامه که به سرتیمی آقای مهندس ولی زاده دبیر محترم کمیته ستاد کشوری کنترل دخانیات و گروه کارشناسی مرکز سلامت محیط و همراهی مدیر محترم گروه سلامت محیط و کار دانشگاه مازندران و رئیس محترم گروه سلامت کار دانشگاه اهواز انجام شد.

روز اول پایش برنامه های گروه بهداشت محیط و جرفه ای در سطح معاونت بهداشت و مرکز بهداشت شهرستان کاشان انجام ، و در روز دوم به صورت میدانی از مرکز بهداشت کاشان، آزمایشگاه آب شهرستان کاشان، مرکز بهداشت شهرستان آران و بیدگل، آزمایشگاه آب شهرستان  آران و بیدگل، آب انبار قاضی، مرکز خدمات جامع سلامت ولیعصر( دکتر جعفر نمکی)، دفتر پیشخوان دولت هلال، بیمارستان سیدالشهداء، گروه صنعتی نگین مشهد هلال، شرکت خدمات بهداشت حرفه ای سفیران سلامت کار، دفار خدمات سلامت علیزاده ، روستای بدون دخانیات قاسم آباد و سایت دفع زباله های شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل بازدید و ضمن بررسی روند اجرای برنامه های مرتبط با بهداشت محیط و حرفه ای، اقدامات انجام شده در این زمینه را مورد ارزیابی قرار گرفت .

روز سوم گزارش بازدید انجام شده به صورت کامل و جامع توسط اعضای تیم پایش در حضور معاون بهداشت ارائه گردید.