- 1393/03/03 - 12:17
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /ZYTi
نظارت بر وضعیت بهداشتی مساجد مجری برنامه اعتکاف وآشپزخانه های توزیع مواد غذایی توسط کارشناسان بهداشت محیط
کلیه مساجد و آشپزخانه های توزیع مواد غذایی مجری برنامه اعتکاف در شهر کاشان ......
کلیه مساجد و آشپزخانه های توزیع مواد غذایی مجری برنامه اعتکاف در شهر کاشان - نیاسر- برزک –مشکات و قمصر و روستاهای کاشان در ایام اعتکاف ماه رجب مصادف با 23 لغایت 25 اردیبهشت ماه توسط کارشناسان بهداشت محیط به تعداد 52 مورد بازدید و کنترل قرار گرفتند. همچنین با برگزاری جلسات هماهنگی و بین بخشی آموزش های لازم به معتکفین ، آشپزان و رابطین مساجد در خصوص تهیه و توزیع مواد غذایی و شربت – رعایت مسائل بهداشتی –نحوه نگهداری مواد غذایی و تامین یخ بهداشتی در این ایام داده شد و اطلاعیه ی بهداشتی مبنی بر رعایت مسائل بهداشتی بمنظور جلوگیری از شیوع بیماریهای منتقله از آب و غذا هم بین معتکفین توزیع گردید . ضمنا آب مصرفی معتکفین مورد کنترل و نمونه برداری قرار گرفت.
![مدیر سیستم](/uploads/sys/profiles/64/3e79978e-f6f4-4b6d-a321-885025d4a390.jpg)