امروز : 13 آذر 1403
معاونت بهداشت
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1403/08/26 - 14:31
  • 33
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZckU

قطعه بندی و طعم دار کردن مرغ در مراکز و فروشگاه های دارای مجوز مجاز می باشد

جلسه هماهنگی مسائل بهداشتی و قطعه بندی مرغ در مراکز عرضه و فروش گوشت مرغ با حضور معاون بهداشت دانشگاه، رییس اداره دامپزشکی شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل و سایر اعضاء در روز سه شنبه 22 آبان ماه در دفتر معاونت بهداشت دانشگاه برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، معاون بهداشت دانشگاه در  خصوص عرضه گوشت مرغ قطعه بندی شده ، جوجه طعم دار و شینسل کردن در شرایط غیر بهداشتی و به دنبال آن احتمال انتشار عوامل بیماری زا و آلودگی های ناشی از آن مطالبی را بیان نمود.

دکتر دلاوری با اشاره به سلایق و خواسته مردم در خرید مرغ های فرآوری شده و بمنظور پیشگیری از به خطر افتادن سلامتی مصرف کنندگان، خواستار ساماندهی گوشت مرغ های فرآوری شده فاقد مشخصات بهداشتی در سطح عرضه شد.

دکترسیامک رضوان رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کاشان ضمن ارایه گزارش اقدامات انجام شده در خصوص ارائه مجوز قطعه بندی و طعم دار کردن مرغ اظهار داشت: بمنظور دسترسی مردم به مرغهای فرآوری شده سالم، مراکزی تحت نظارت مسئول فنی برای این منظور در نظر گرفته شده است.

نماینده شبکه دامپزشکی شهرستان آران و بیدگل نیز به اقدامات انجام شده و نظارت بر کشتار و توزیع فرآورده های خام دامی در مراکز عرضه و فروش گوشت مرغ اشاره نمود.

این گزارش حاکیست: در پایان مقرر گردید بمنظور اطلاع رسانی مردم جهت خرید مرغهای فرآوری شده سالم و بهداشتی از مراکز دارای مجوز بنرهایی با درج مطلب "این مراکز دارای مجوز قطعه بندی مرغ می باشد " درمراکز مجاز نصب و نشست های مشترک در این خصوص توسط مراکز بهداشت شهرستان ها و ادارات دامپزشکی به صورت هفتگی تشکیل گردد.

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 136584

تصاویر

جلسه هماهنگی مسائل بهداشتی جلسه هماهنگی مسائل بهداشتی جلسه هماهنگی مسائل بهداشتی جلسه هماهنگی مسائل بهداشتی
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید