• 1401/11/30 - 08:47
  • /Zrw1

قرارگاه جوانی جمعیت در دانشگاه برگزار شد

دهمین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضاء روز چهارشنبه مورخ 1401/11/26 در سالن شهید دکتر محمد زارع ستاد مرکزی دانشگاه تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر کورش ساکی رئیس دانشگاه و رئیس قرارگاه جوانی جمعیت در این جلسه، ضمن تاکید بر پیگیری مستمر مصوبات جلسات قرارگاه جوانی جمعیت و تشکیل ماهیانه کمیته های تخصصی، اقدامات جدی و بدون وقفه در راستای اجرای مواد قانون را با تعامل همه اعضاء و تشکیل جلسات مرتبط در معاونت ها و حوزه های مختلف دانشگاه لازم و ضروری دانست.

دکتر مهدی دلاوری معاون بهداشت، دبیر و جانشین رئیس قرارگاه جوانی جمعیت نیز در این جلسه، به بیان وضعیت اجرا و عدم اجرای مصوبات و درصد تحقق مصوبات در 9 جلسه قبلی قرارگاه پرداخت.

لازم به ذکر است: در این جلسه مصوبات نهمین نشست و مواد 50 و 56 قانون ارائه شد و اعضاء هم در راستای اجرای  مواد مذکور پیشنهاداتی مطرح و بحث و تبادل نظر شد.