• 1401/10/11 - 10:20
  • /Z3w1

طرح ملی واکسیناسیون و غربالگری سل اتباع

طرح ملی واکسیناسیون و غربالگری سل اتباع خارجی با حضور دکتر دلاوری معاون بهداشت دانشگاه و با همکاری ادارات فرمانداری،آموزش و پرورش و نیروی انتظامی در مرکز مسلم بن عقیل افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت؛ دکتر دلاوری معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان در مراسم افتتاحیه طرح ملی واکسیناسیون وغربالگری سل اتباع خارجی گفت:

در این طرح نزدیک به 24000 نفر کودکان زیر 15 سال واکسن پولیومیلیت و 23000 نفر کودک 9 ماه تا 15 سال از 10 دیماه به مدت 1 ماه واکسن سرخک و سرخجه دریافت خواهند کرد و  از بهمن ماه تا آخر فروردین سال 1402 نزدیک به5500 نفر از اتباع خارجی از نظر ابتلا به سل غربالگری شده و در صورت لزوم از آنها بصورت رایگان نمونه گیری و رادیولوژی قفسه سینه انجام میشود.

وی افزود: در صورت ابتلا به بیماری سل بیماران بصورت رایگان تحت درمان سل قرار خواهند گفت. لازم به ذکر است که دراین طرح جهت تقویت سیستم ایمنی کودکان در آنها تجویز ویتامینAنیز انجام خواهد گرفت.

ایشان خاطر نشان کرد این طرح با همکاری ادارات فرمانداری،آموزش و پرورش و نیروی انتظامی اجرا خواهد شد.