• 1401/05/19 - 14:17
  • /ZZu1

ششمین جلسه کمیته فنی واجرایی بیماریهای منتقله از آئدس در معاونت بهداشت کاشان برگزار شد.

ششمین جلسه کمیته فنی واجرایی بیماریهای منتقله از آئدس در مورخ 1401/5/19 در معاونت بهداشت کاشان با حضور معاون بهداشت، اساتید هیئت علمی دانشگاه و کلیه کارشناسان مرتبط با برنامه برگزار شد.

در این جلسه کلیه مصوبات جلسه قبل پیگیری و مستندات موجود از نظر دستیابی به اهدف مورد نظر بررسی شد.

دکتر دلاوری معاون بهداشت دانشگاه بر اهمیت اطلاع رسانی گروههای هدف برنامه در زمینه اهمیت موضوع واتخاذ تصمیمات لازم در زمینه اجرای کامل برنامه چک حشره شناسی تاکید نمودند.

در ادامه، جلسه با اظهار نظر کلیه مدعوین در خصوص استراتژی های برنامه و تدوین مصوبات به کار خود پایان داد.