• 1399/11/27 - 09:54
  • /ZKn1

دستگاه سنجش ذرات معلق هوا نصب و راه اندازی شد

دستگاه سنجش ذرات معلق هوا توسط کارشناسان شرکت فن پایا با حضور کارشناسان گروه مهندسی بهداشت محیط در انبار مرکزی معاونت نصب و راه اندازی گردید.

دکتر مهدی دلاوری رئیس مرکز بهداشت و معاون بهداشتی دانشگاه با اعلام این خبر گفت: این دستگاه ذرات موجود در هوا از جمله PM2/5,PM10 را به صورت آنلاین و شبانه روزی اندازه گیری میکند.

وی همچنین افزود: این موارد در تشخیص آلودگی هوا و هشدار زمان بروز پدیده گرد و غبار به مردم که موجب ایجاد مشکلات تنفسی حاد، تشدید بیماری های قلبی عروقی، افزایش حملات آسم و اخیرا افزایش احتمال ابتلا به کووید 19 در انسان میگردد، مؤثر است.

دکتر دلاوری با توجه به اهمیت سلامت مردم اضافه کرد: این دستگاه جهت رفاه حال مردم، به خصوص افراد حساس جامعه(کودکان و نوجوانان، سالمندان و بیماران به خصوص قلبی و آسمی) جهت انجام اقدامات احتیاطی نقش مهمی را ایفا می کند.

ایشان در پایان توصیه­ های لازم در زمان آلودگی هوا و بروز پدیده گرد و غبار را اینگونه اعلام نمودند: تا حد امکان از خانه خارج نشده و در صورت لزوم حتما از ماسک مناسب استفاده شود و در و پنجره ها را بسته نگه داشته و از انجام ورزش در هوای آزاد خودداری گردد.