• 1401/03/08 - 08:38
  • /Zit1

جلسه هم اندیشی برنامه‌های مشترک حوزه بهداشت و درمان برگزار شد

جلسه هم اندیشی برنامه‌های مشترک حوزه بهداشت و درمان، با حضور مسؤول واحد سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد، سرپرست مرکز آموزشی و درمانی کارگرنژاد و کارشناس مسؤول اعتیاد معاونت درمان، در مرکز آموزشی و درمانی کارگرنژاد برگزار شد.

مسؤول واحد سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد، در خصوص اهمیت همکاری در برنامه‌های سلامت روان به ویژه برنامه "پیشگیری از خودکشی" مطالبی را ایراد کرد. سپس سرپرست مرکز آموزشی و درمانی کارگرنژاد به ارائه پیشنهاداتی در این زمینه پرداختند.

همچنین آمار مراکز شهری و روستایی درمان اعتیاد توسط کارشناس مسؤول برنامه‌های اعتیاد معاونت درمان ارائه گردید.

این جلسه با بحث و تبادل نظر پیرامون موضوعات مطرح شده به پایان رسید.