- 1397/08/28 - 09:23
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /Zggi
جلسه آموزشی نظام مراقبت بیماری سل جهت پزشکان مناطق پر خطر شهرستان کاشان برگزار شد
جلسه آموزشی بیماری سل جهت تعدادی از.......
جلسه آموزشی بیماری سل جهت تعدادی از پزشکان مناطق پر خطر شهرستان کاشاندر مورخه 23/8/1397توسط گروه گروه پیشگیری و مبارزه با بیمارهای واگیر معاونت بهداشتی برگزار شد.
دکتر هدایتی پزشک هماهنگ کننده سل دانشگاه: ضمن بیان اهمیت بیماری به اهداف برنامه عملیاتی کشوری درسال 97 اشاره نموده و نقش پزشکان را در رسیدن به این اهداف پر اهمیت دانستند.
ایشان نسبت به معرفی روشهای جدید تشخیص این بیماری و پروتکلهای درمان بیماران سلی اشاره و خواستار تقویت نظام مراقبت بیماری از طرف پزشکان شدند. وی با توجه به لزوم شناسایی و درمان به موقع بیماران، برنامه بیماریابی فعال از گروههای پرخطر در منطقه را بیان نمودند. انتظار میرود با این کار تعداد بیماران شناسایی شده و ارجاع موارد جهت بیماریابی سل افزایش یابد. در حال حاضر14 نفر بیمار مبتلا به سل در حوزه دانشگاه تحت مراقبت و درمان میباشند که12نفر مبتلا به سل ریوی و 2 نفر نیز مبتلا به سل غیر ریوی میباشند.