- 1394/02/19 - 08:25
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /ZCGi
توجیه کانو نهای فرهنگی هنری مساجد در خصوص بیماریهای منتقله از آب و غذا
جلسه آموزشی بیماریهای منتقله از آب و غذا در محل کانون های فرهنگی هنری مساجد با.......
جلسه آموزشی بیماریهای منتقله از آب و غذا در محل کانون های فرهنگی هنری مساجد با حضور نمایندگان کانون برگزار گردید.
در این جلسه آقای صالحی کارشناس بیماریهای منتقله از آب و غذای دانشگاه وضعیت بیماریهای اسهالی در کشور را بیان و شایع ترین راه انتقال وبا را مصرف آب آشامیدنی آلوده دانست.
ایشان تصریح کرد: با فرا رسیدن فصل گرما احتمال ابتلا به اینگونه از بیماریها نیز افزایش می یابد. لذا خودداری از مصرف آب و یخ غیر بهداشتی، شنا نکردن در آب رودخانه ها،جوی ها و استخرهای آلوده و عدم خرید مواد خوراکی از دستفروشان میتواند به پیشگیری از اینگونه بیماریها کمک کند.
ایشان افزود: یکی از راههای دیگر انتقال این بیماریها مصرف سبزیجات و میوه جات آلوده میباشد که با شستشوی کامل و ضد عفونی آنها میتوان نگرانی احتمال انتقال این بیماریها از این طریق را از بین برد. در پایان پس از نمایش فیلم کوتاهی در مورد بیماری وبا، جلسه با پرسش و پاسخ و توزیع تراکتهای آموزشی به کار خود پایان داد.
![مدیر سیستم](/uploads/sys/profiles/64/3e79978e-f6f4-4b6d-a321-885025d4a390.jpg)