امروز : 24 بهمن 1403
معاونت بهداشت
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1394/02/19 - 08:25
  • 35
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZCGi

توجیه کانو نهای فرهنگی هنری مساجد در خصوص بیماریهای منتقله از آب و غذا

جلسه آموزشی بیماریهای منتقله از آب و غذا در محل کانون های فرهنگی هنری مساجد با.......



جلسه آموزشی بیماریهای  منتقله از آب و غذا در محل  کانون های فرهنگی هنری مساجد با حضور نمایندگان کانون برگزار گردید.



در این جلسه آقای صالحی کارشناس بیماریهای منتقله از آب و غذای دانشگاه وضعیت بیماریهای اسهالی در کشور را بیان و شایع ترین راه انتقال وبا را مصرف آب آشامیدنی آلوده دانست.



ایشان تصریح کرد:‌ با فرا رسیدن فصل گرما احتمال ابتلا به اینگونه از بیماریها نیز افزایش می یابد. لذا خودداری از مصرف آب و یخ غیر بهداشتی، شنا نکردن در آب رودخانه ها،جوی ها و استخرهای آلوده و عدم خرید مواد خوراکی از دستفروشان میتواند به پیشگیری از اینگونه بیماریها کمک کند.



 ایشان افزود: یکی از راههای دیگر انتقال این بیماریها مصرف سبزیجات و میوه جات آلوده میباشد که با شستشوی کامل و ضد عفونی آنها میتوان نگرانی احتمال انتقال این بیماریها از این طریق را از بین برد. در پایان پس از نمایش فیلم کوتاهی در مورد بیماری وبا، جلسه با پرسش و پاسخ  و توزیع تراکتهای آموزشی به کار خود پایان داد.



 



  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 41133
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم