• 1402/02/16 - 13:46
  • /ZWw1

بازدید از بیمارستان دوستدار کودک شهید بهشتی

کارشناس شیر مادر معاونت بهداشت و مشاور شیردهی دانشگاهی از بخش های نوزادان،NICU و پس از زایمان بیمارستان دوستدار کودک شهید بهشتی بازدید کردند.

بیمارستان‌های دوستدار کودک اولین بار با هدف ترویج، حفظ و حمایت از تغذیه با شیر مادر به اجرا درآمد. در گذشته کشورهای معدودی به حمایت از تغذیه با شیر مادر توجه داشتند اما امروزه طرح بیمارستان‌های دوستدار کودک تأثیر قابل سنجش و اثبات شده‌ای در ارتقای تغذیهٔ شیرخواران با شیر مادر داشته است. ترویج تغذیهٔ انحصاری با شیر مادر بهترین راهکار حفظ زندگی کودکان با رویکرد پیشگیری است. تعداد بیشماری زندگی هر ساله به واسطهٔ شیردهی انحصاریدرشش ماه اول تولد و استمرار شیردهی یا همراه با تغذیهٔ تکمیلی نجات یافته‌اند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت؛ کارشناس شیر مادر معاونت بهداشت و مشاور شیردهی دانشگاهی از بخش های نوزادان،NICU و پس از زایمان بیمارستان دوستدار کودک شهید بهشتی بازدید کردند.

این بازدید با هدف بررسی وضعیت ترویج تغذیه با شیر مادر و اجرای سیاست های ده گانه در این بیمارستان انجام شد.

در این بازدید ضمن مصاحبه با کارکنان و مادران بستری در بخش بر اهمیت تماس پوست با پوست و آموزش شیردهی تاکید شد.