• 1400/12/03 - 10:34
  • /Zss1

اولین نشست هم اندیشی صیانت از جمعیت در شورای اسلامی شهر کاشان برگزار گردید

در راستای اجرای برنامه سیاست های جمعیتی، اولین نشست هم اندیشی صیانت از جمعیت در سالن اجتماعات شورای اسلامی شهر کاشان برگزار گردید. این نشست با حضور سرکار خانم پدرام فر عضو شورای اسلامی شهر کاشان، سرکار خانم تقاعدیان رئیس محترم جامعه زنان کاشان و چند تن از فرماندهان محترم پایگاههای بسیج خواهران برگزار گردید.

در این جلسه کارشناس باروری سالم و جمعیت معاونت بهداشت در خصوص اهداف برنامه جمعیت، سیاست های جمعیتی، شاخص های مرتبط و اقدامات انجام شده تاکنون و مشکلات جمعیتی شهرستان گزارشی ارائه داد.

در ادامه پدرام فر، عضو شورای اسلامی شهر پیشنهاداتی در جهت ارتقاء نرخ باروری کلی، ارائه و در پایان توسط اعضاء انتظارات و پیشنهادات مطرح و بحث و تبادل نظر گردید